19 februari 2014

BEAUTY | URBAN DECAY 'NAKED 3' PALETTE REVIEW + SWATCHES
JAAAA!! Ik heb ein-de-lijk de Naked 3 palette van Urban Decay kunnen bemachtigen! Ik was er echt als de kippen bij, toen mijn zusje me donderdagavond vertelde dat de Naked palettes weer op voorraad waren bij HQhair.com. Natuurlijk zat ik weer in een dilemma op het moment suprême. Moest ik nou gaan voor de Naked 2 (wat meer mijn kleuren zijn) of voor de nieuwste palette, de Naked 3 (met kleuren met een roze ondertoon)? Na lang getwijfeld te hebben, gaven de reviews en ooglooks op YouTube de doorslag. Het werd de Naked 3! Ik heb hiervoor gekozen omdat 1. er zijn best veel dupes (MUA) van de Naked 2, 2. de roze tinten zijn goed draagbaar voor overdag en 3. je kunt er geweldige ooglooks mee maken.

Ik heb al een hele tijd geen review geschreven dus bij deze. Bereid je alvast voor op een overload aan foto's!


De palette komt in een mooie verpakking, met op de achterkant de oogschaduw kleuren. In de verpakking vind je de Naked 3 palette en een sample. Je krijgt bij originele Naked palettes altijd een sample. Bij deze krijg je vier kleine samples van de bekende Urban Decay Primer Potion. De Naked 3 palette ziet er qua uiterlijk hetzelfde uit als de Naked 2. Het is ook gemaakt van 'blik'-materiaal. Alleen deze heeft ribbeltjes reliëf en de kleur is natuurlijk anders. Je krijgt er ook een dubbelzijdig oogschaduwkwastje erbij, namelijk de 'Good Karma brush'. Meestal gebruik ik nooit oogschaduwkwasten die je bij een oogschaduw palette krijgt, maar deze zou ik misschien nog wel gebruiken!1. Strange: Een mooie matte highlighter in het gebroken wit met roze ondertoon.
2. Dust: Een heel glitterig lichtroze kleur. Ik ben een beetje teleurgesteld in deze kleur, want de structuur is best chunky.
3. Burnout: Een mooie roze kleur met shimmer.
4. Limit: Een lichte matte mauve kleur. Heel mooi voor in de crease!5. Buzz: Een oudroze kleur met veel shimmer.
6. Trick: Een mooi pinky koperachtig kleurtje met shimmer.
7. Nooner: Een donker matte mauve/bruine kleur.
8. Liar: 'Nooner' maar dan in metallic kleur.9. Factory: Een bruine kleur met roze ondertoon en shimmer.
10. Mugshot: Een metallic taupe kleurtje.
11. Darkside: Een donker taupe/grijze kleur. Hij lijkt mat maar er zit een beetje shimmer in.
12. Blackheart: Een heel donkerbruine kleur met rode shimmer. Deze is héél erg gepigmenteerd!

De kleuren zijn allemaal heel erg goed gepigmenteerd (had ook niet anders verwacht van Urban Decay). Ik vind het jammer dat 'Dust' een korrelige structuur heeft, waardoor je veel fall-out krijgt. Mijn favorieten zijn sowieso de 4 donkerste kleuren. Verder vind ik Liar en Trick ook heel erg mooi! Oh, en de matte highlighter 'Strange' is ook very pretty ❤Ik kan gewoon niet genoeg duidelijk maken hoe mooi en geweldig deze palette wel niet is! Tijdens het fotograferen en editen van de foto's, kon ik niet kiezen welke op mijn blog moesten komen dus ik heb besloten om heel veel foto's te plaatsen. Dan kunnen jullie ook een duidelijk beeld krijgen van de palette!

Ik heb deze Naked 3 dus besteld op HQhair.com. Het is een betrouwbare site voor originele Naked palettes! Je moet de site goed in de gaten houden, want deze palettes zijn echt binnen no time uitverkocht. De palette kost 46,25 euro en de verzendkosten zijn gratis! Ik heb deze palette in één week ontvangen, dus het wordt snel geleverd vanuit Engeland. Echt een aanrader! Ik ben wel benieuwd wat jullie vinden van de Naked 3. Let me know! :-)

Liefs, Cindy

11 reacties:

Suze zei

Oh wauw, super dat je hem hebt! Hij is echt prachtig zeg!

beautyforgirls zei

Jeuujjjj <3 Ik heb hem sinds vorige week ook. Ben er echt super blij mee.
Liefs, xxx

Amy zei

Ik twijfelde eerst nog of ik hem zou kopen maar wow wat is hij mooi <3 ik ga wel nog even wachten tot m'n no buy door is en dan bestel ik hem bij de Sephora denk ik :D dan zal hij ook wel terug in stock zijn.

Gioia zei

Zo'n prachtig palette!
X

www.cwithoutshoes.blogspot.com

Rhoda de Dobbelaere zei

echt een prachtig pallet! Wel vind ik het lastig om ooglooks te maken met roze tinten..
Liefs Rhoda

Angela zei

Ik heb er ook aan gedacht om deze te kopen maar ik blijf ' mooi vinden!

Simone Diederich zei

Wauw het is echt een plaatje!

Bertine zei

wat een geluk! ik vind m prachtig en hoop m over een maandje in londen te kunnen halen!

Zusjes van de Mode zei

De swatches zien er wel echt super mooi uit! Ik zit ook zo te twijfelen of ik nou de 2 of 3 haal.. EIgenlijk wil ik ze gewoon allebei haha.

Eline zei

Wauw wat een prachtig palette, het lijkt net chocolade lang buiten :)
Liefs

Wieteke zei

Het is echt zo'n mooi palette! Je hebt geluk dat je er een hebt weten te bemachtigen:) x

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers