10 februari 2014

BUYS | 10/021. Sheinside oversized coat / 2. Blackfashionstore white tee / 3. Zara statement necklace
/ 4. Nike Roshe Run Black / 5. Essie Set in Stones

Mijn kledingkast staat altijd vol met kleding, toch weet ik nooit wat ik aan moet doen.. Ik denk dat ik niet de enige ben met deze gedachte! Dit weekend heb ik dus besloten om mijn kast op te ruimen en kleding te sorteren die ik niet meer draag (of nooit heb gedragen. Dus om meer ruimte vrij te maken, heb ik bepaalde kledingstukken verkocht (via Marktplaats en Girlscene). Natuurlijk kon ik het niet laten om vervolgens online te shoppen. Deze bovenstaande items heb ik besteld! :-)

***
I've always had so much clothes in my walking closet, even clothes I don't wear anymore or haven't never worn. So I decided to clear my closet this weekend! I have put some of my clothes and accessories on Marktplaats and Girlscene forum. Of course, I couldn't resist to search for new cool items so that's what I have done yesterday! The items here above are the items I have ordered. Can't wait for them to arrive :-)

- Cindy

5 reacties:

Rachel Kromdijk zei

heel tof ik vind dat essie lakje erg mooi, liefs, www.rachelkromdijk.nl

Amy zei

Die jas is echt heel erg mooi!

huntergraphy zei

Ik wil die jas <3

Evelien zei

Wauw die jas is echt onwijs mooi! <3 Leuk artikel :)

Lana. zei

Je jas en Roshe's zijn leuk! Fijn dat je van je verkochte spullen weer leuke dingen kan kopen he!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers