25 februari 2014

FIVE FAVORITES | 25.02.14

Hallo lieve lezers! Gister is de voorjaarsvakantie voor het Noorden begonnen. Ik moet helaas de hele dag leren, want ik heb woensdag een herkansing van Bedrijfsadministratie en -economie. Ik had die tentamen niet gemaakt, omdat ik toen mijn rij-examen had! Gelukkig ben ik wel in één keer geslaagd, anders zou het wel heel erg zonde zijn geweest! Dus ja, ik heb vandaag eigenlijk niets anders gedaan dan leren. In mijn leerpauzes heb ik even een paar foto's gemaakt, want ik wilde een 'five favorites'-blogpost maken, dus bij deze! In deze blogpost laat ik zien wat momenteel mijn vijf favoriete dingen zijn.

1. Nescafé Hazelnut Latte. Dit is echt god-de-lijk! Ik houd eigenlijk van bijna alle soorten koffie, maar koffie in combinatie met hazelnoot is heel lekker. Ik neem dit ook soms mee in mijn koffiebeker voor in de trein. Jullie moeten de hazelnut latte echt een keertje proberen! :-)


2. Snoepstaafjes. Ohhh, dit is mijn guilty pleasure op dit moment. Volgens mij is echt chemische troep maar I don't care, het is zóóó lekker! Als ik dit eet, doet het me echt denken aan vroeger. Ik zag dit liggen bij de Big Bazar voor maar 1 euro, dus ik had het gelijk meegenomen.


3. H&M Selected Double Sided Brush. Je zag hem misschien al voorbij komen in mijn Antwerpen shoplog. Ik heb deze kwast gekocht in de H&M in Antwerpen, dus ik weet niet of ze het ook in Nederland verkopen (ik heb ze namelijk nog niet gezien). Deze kwast gebruik ik sindsdien elke dag. Het is echt een heel fijne kwast! Ik gebruik hem vooral om oogschaduw aan te brengen in mijn outer v en crease.


4. Batiste Droogshampoo Medium Brown. Ik ben echt verslaafd aan droogshampoo. Het geeft veel volume aan je haar en het laat je haar lekker ruiken! Deze Medium Brown versie was overal uitverkocht, maar na vele drogisterijen te hebben bezocht, heb ik er eentje kunnen bemachtigen. Ik ben heel erg tevreden met deze droogshampoo!


5. Nike Roshe Run. De schoen waar zowat ie-der-een momenteel in loopt. Dat weerhoudt mij er niet van om ze niet te kopen! Ik vind ze zo mooi en ze lopen heerlijk, alsof je op wolken loopt. Nooit meer pijnlijke voetjes! Ik heb deze besteld op Asos. Je kunt op de link klikken, dan kom je automatisch op de pagina.

Wat zijn momenteel jullie vijf favoriete dingen?

Liefs, Cindy

14 reacties:

Lana. zei

Leuk artikel en mooie foto's :). Die Roshe's lijken me ook heerlijk lopen!
Een van mijn favorieten van dit moment zijn mijn Boohoo laarsjes, want ze passen bij elke outfit!

Amy zei

Ijskoffie is echt een van mijn favorieten! Maar die Latte ziet er ook wel heeerlijk uit

beautyforgirls zei

Die sneaker zijn gaaf.
Liefs, xxx

Mara zei

Leuk artikel! Zit er ook over na te denken om die Nikes te gaan kopen :)

Marion | 24 hours of Fashion zei

Dat kwastje van de H&M ziet er heel fijn uit! Moet eigenlijk ook nog zo iets hebben ;)
En droogshampoo is ook een heel handig item, heb het vanmorgen ook nog gebruikt!

Rowan - Rebels maar Romantisch zei

Wat fijn dat je in een keer geslaagd bent voor je rij-examen! Gefeliciteerd. :) Wat is die brush van de H&M mooi. :) x

Amy zei

Hmm die Hazelnut Latte wil ik zeker eens proberen, ik ben ook zo'n koffieleut hahaha :D

Red Sonja zei

Leuke post! Die koffie klinkt echt héél lekker! En denk je dat die droogshampoo ook kan voor rood haar? Ik wil namelijk niet dat het m'n kleur tijdelijk verandert zegmaar :)

XX Sonja

Sara zei

Ooh je Roshe-Runs zijn tof zeg! Heel veel succes met leren, balen dat dat net in je vakantie moet...

Saskia | Former Parades zei

Je schoenen zijn heel tof en ik ben meteen benieuwd naar die koffie!

♥ Saskia

Svenja Slootweg zei

Die brush van de H&M lijkt me ook fijn! En i love droogshampoo, dat product red soms echt je leven, uh, haar ;) Liefs, Svenja

Rachel Kromdijk zei

ziet er goed uit die collectie van h&m zijn echt hele fijne kwasten vooral die kabuki kwast! liefs x

Dorien zei

Ik heb ook laatst nike free runs gekocht en ze zijn echt fantastisch! Het zijn grijze en ik wil supergraga nog de zwarte die jij hebt ook. En batiste droogshampoo is a lifesaver!

claudia verloop zei

Super leuke favorieten en mooie foto's! Ik vind die Nikes echt zo tof! Zelf ben ik ook helemaal dol op mijn Batiste droogshampoo :)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers