14 februari 2014

INSPIRATION | INTERIOR DESIGN


Eigenlijk blog ik nooit over interior design en inspiratie, terwijl ik het wel echt leuk vind om te kijken naar dat soort foto's en inspiratie op te doen. Als ik later op mijzelf woon wil ik een witte en landelijke sfeer creëren in huis. Ik vind de combinatie van wit met materialen, zoals hout en steen erg mooi! Ik heb een selectie van interior design foto's gemaakt om jullie ook in die sfeer te brengen. Wat voor soort sfeer willen jullie graag creëren in huis?
***
I don't often blog about interior design, while I really enjoy looking at them. It gives me a lot of inspiration for when I am going to live on my own in the future. I would love to create a rustic ambiance in combination with white and materials such as fur, wood and bricks. I have made a selection of interior design pictures to bring you guys in the same ambiance. What kind of interior ambiance do you prefer?

Liefs, Cindy

14 reacties:

Sparks and fairytales. zei

Wauw prachtige huizen en kamers!

Leonie zei

Ah dit is zo prachtig allemaal. <3

Sas zei

wat een fijne inspiratie!

perfect hippie zei

Mooie plaatjes.

Jessica zei

Wauw zo mooi! Ik hou echt van dat landelijke.
Ik heb je trouwens genomineerd voor de liebster award! Kijk maar op mijn blog voor de vragen en de regels :) Succes!

Alexandra [ILUMUOTI] zei

Oeeh, fijne inspiratie! Ik houd zelf veel van basiskleuren als wit, zwart, grijs en beige in interieur en dan gewoon wat meer kleur evt. in accessoires :)

Xx Alex

Amy zei

Mooie inspiratie!

Wendy zei

Gaaf! Zag mij huis er maar zo uit haha.
Leuke blog heb je!

XxX
http://fabulousstylews.blogspot.com
www.facebook.nl/fabulousstylews

huntergraphy zei

waaauw dit is echt nice inspiration!

Rowan - Rebels maar Romantisch zei

Prachtige inspiratie. Mooi die houtkleuren en verder lekker neutraal! :) x

Lana. zei

Wauw, mooie inspiratie! Ik houd ook erg van wit en zou het dan het liefst combineren met industriële invloeden!

Maika zei

Wauuw, dit is echt heel mooi! Het ziet er lekker 'clean' uit en daar houd ik wel van ^^

Simone Diederich zei

Helemaal mijn smaak! Had laatst ook een interieurpost en stonden een paar van de zelfde plaatjes in ^^

Cynthia zei

Leuke post! Ik zou het ook zo in kunnen richten (: Heel mooi!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers