15 februari 2014

SHOPTRIP | ANTWERP IIAfgelopen week was het herkansingsweek op school. Ik was lekker vrij aangezien ik al mijn tentamens van blok 1 al had gehaald! Yay! Daarom heb ik extra gewerkt en daarnaast heb ik ook tijd vrijgemaakt voor een shoptrip in Antwerpen! Ik ging er woensdag heen met twee vriendinnen. Dit was mijn tweede keer in Antwerpen en ik vind het nog steeds een super leuke stad. Je hebt hele grote bekende winkels, zoals Forever21, Brandy Melville en Urban Outfitters. Ik heb dit keer niet veel 'leuks' zien hangen in de rekken dus ik heb qua kleding niets gekocht. Zal wel liggen aan het feit dat de wintersale bijna is afgelopen en dat de lente-/zomercollectie nog niet erg uitgebreid is. Ach ja, ik heb wel een paar andere leuke artikelen kunnen scoren, namelijk bij The Body Shop en H&M. Ik begin trouwens een lichtelijke verslaving te ontwikkelen voor TBS-artikelen.. Hmm, ik kan beter zeggen, ik heb TBS 'herontdekt'!


Bij The Body Shop heb ik de bekende Vitamin E dagcrème en nachtcrème gekocht. Ik vond de samples die in mijn TBS adventkalender zaten zo fijn, dat ik de full-size versies heb gekocht. Verder heb ik de Love etc.. Sun Kiss Eau de Toilette (50ml) gekocht met 50% korting! Het is een heerlijk geurtje en het flesje kan zo in mijn tas! Ik zag ook dat een aantal body butters in de sale waren voor maar 5 euro, dus ik heb er een meegenomen. Als laatst kocht ik ook een desinfecterende handgel in de bekende TBS aardbeigeur. Het fijne aan deze handgel is dat de geur van alcohol niet overheersend is.


Bij H&M heb ik ook non-fashion producten gekocht. Ik heb een super gaaf glitterhoesje in het rosé goud gekocht. Ik vind het alleen wel jammer dat het glitter echt erop is geplakt, dus het hoesje voelt best ruw aan. Al met al, vind ik het zeker een eye-catcher! Ik heb ook een wimperkruller en 2-in-1 kwast gekocht. Ik vind de kleuren wit en rosé goud zo'n mooie combinatie! Verder heb ik nog een loofah-pad (om mee te scrubben) en simpele oorbellen gekocht in.. Je raadt het al.. Rosé goud! I loooove rose gold!

Liefs, Cindy

14 reacties:

Bertine zei

dat iphone hoesje, love it!!

Amy zei

Oehhh leuke spulletjes!

Kim - Bestyoubeauty.nl zei

Oehh die smokey eye brush wil ik :)

huntergraphy zei

Wauw wat een leuke aankopen! x

Isabella zei

Leuke spulletjes heb je gekocht! Hoe bevalt die Strawberry Body Butter? En de handgel, ruikt die hetzelfde als de andere producten uit de lijn, of is het net wat zoeter?
x

Jhemyla | beautyenfashion.com zei

Dat telefoonhoesje is echt ontzettend leuk

Gioia zei

Die TBS producten lijken me heerlijk!

XX
www.Cwithoutshoes.blogspot.com

Liese zei

Heel leuke aankopen! Die oorbelletjes heb ik ook, ze zijn zo fijn <3

Liefs, Liese

Melissa zei

Heel leuke aankopen!
x

Suze zei

Het telefoon hoesje is echt super gaaf! Mooi :)

Nicole | Coco Gold zei

Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Vooral dat mobielhoesje met de glitters vind ik heel erg tof. Ik moet ook nodig eens naar Antwerpen, haha! Liefs, Nicole

Anoniem zei

Wat een lekker glamoureus telefoonhoesje, echt mooi! En je hebt veel leuks gekocht bij The Body Shop, nice!

Simone Diederich zei

Leuke dingetjes heb je gekocht! Leuke blog ook, ik ga je volgen ^^

Window On My Wardrobe zei

Wat een leuke aankopen! dat iphone hoesje heb ik ook maar de mijne is al stuk :(

X Sara

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers