5 maart 2014

BEAUTY | ESSIE, TREATWELL (+ GIVEAWAY)


Hallo lieve lezers! Je hebt het misschien al gezien in een van mijn vorige blogposts, de zilveren glitternagellak van Essie (Set in Stones). Ik wilde dit lakje combineren met een licht taupe kleurtje. Ik zag op de blog van mariannan (mijn favoriete blogger) dat ze licht taupe nagellak heeft gecombineerd met zilveren glitter nagellak, en ik vond het zo mooi dat ik zelf op zoek ging naar lakjes die erop leken! Uiteindelijk werd het Essie 'Set in Stones' en L'Oréal 'Soft Chinchilla'.


Natuurlijk is het ook erg leuk om je nagels te laten doen bij een nagelstudio. Geen gedoe, lekker ontspannen en je handen en nagels worden helemaal verzorgd! Dit kan bij heel veel verschillende nagelstudio's. Tegenwoordig zijn het er zoveel dat je niet meer weet welke het beste voor jou is. Treatwell kan je daarbij helpen. Treatwell is een boekingssite voor kappers, beautysalons en spa's. Er bestaan al boekingssites voor hotels en vliegmaatschappijen, maar nog niet voor de beautybranche! Je kunt via de site dus, bijvoorbeeld, een nagelstudio bij jou in de buurt zoeken en rechtstreeks een behandeling boeken. Ideaal dus!

En het leuke nieuws is... Ik mag namens Treatwell twee kortingscodes verloten onder mijn lezers! Je kunt de kortingscodes gebruiken voor een behandeling naar keuze. De enige twee dingen die je moet doen is mijn blog volgen op Bloglovin' en een reactie achter laten met je naam en e-mailadres, zodat ik privé contact met je kan opnemen als je hebt gewonnen. Over anderhalve week zal ik door middel van random.org twee winnaars contacteren. Houd je mail dus in de gaten! Good luck :-)

Liefs, Cindy

18 reacties:

Bertine zei

wat een mooie combi<3 ik doe niet mee met je winactie, omdat bij mij in de buurt niets is helaas:(

Window On My Wardrobe zei

Heel mooi gedaan, ik had die manicure ook gezien bij Marianna :)
Wat een leuke winactie! Ik die graag mee.
Ik volg je op Bloglovin en m'n e-mail is saraverjans@hotmail.com

X Sara

Suze zei

Heel erg mooi, wauw!

Angela zei

Wauw, wat een mooie combinatie! Ik doe niet mee aan de winactie omdat ik voorlopig geen tijd heb om daar even heen te gaan!

Sabine Poort zei

Wauw wat een mooie combinatie!
Ik zou graag meedoen met de giveaway, ik volgde je al op bloglovin en mijn e-mail is sabine_poort_95@hotmail.com

Liefs

Lana. zei

Mooie nagellak combinatie! Ik houd er van!

Kim zei

Heel erg mooi effect :D. Pretyyy

Saskia zei

Wat een onwijs mooie combi! Heel erg mooi!!

odette zei

Wauw heel mooi! Ik kreeg de glitters er wel heel lastig af bij mijn Essie nagellak!

Esther zei

Mooie nagellak! Leuk met die glittertjes :)
X Esther \ www.myconfashions.nl

Anoniem zei

Wat een mooie combinatie!

Eline zei

Wat een mooie combinatie!
Liefs

Gioia zei

Echt een mooie nagellak!
X
www.Cwithoutshoes.blogspot.com

Cindy H zei

Hmm wilde iets origineels posten, komt ie: wat een mooie combi! T is niet anders ;)

Charlotte zei

Prachtige combinatie <3

nikita zei

Ik vind het echt een mooie combinatie op je nagels met glitters en een gewoon lakje kan je nooit wat verkeerd doen :)

Sparks and fairytales. zei

Wauw prachtig! Echt een hele mooie combinatie!

MIXT fashion and lifestyle zei

Ja ook ik vind dit een hele mooie combinatie! thanks for sharing:)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers