1 maart 2014

BEAUTY | MY SIGNATURE SCENT - Acqua di GioiaEen signature scent is een persoonlijke geur/parfum waaraan mensen je 'herkennen' zodra ze het parfum ruiken. Ik denk dat iedereen wel een signature scent heeft. De mijne is Acqua di Gioia (eau de parfum) van Giorgio Armani. Inmiddels ben ik al door twee flesjes heen en ik vind het nog steeds dé perfecte parfum. Het is een frisse en lichte geur die je elke dag kunt dragen. Meestal dragen anderen zulke geurtjes in de lente of zomer, maar persoonlijk vind ik frisse geurtjes ook gewoon prima in de winter. Daarnaast houd ik ook niet van zware parfum. Ik vind het gewoon niet bij mij passen!

Ik had een lange periode dat ik alleen maar zoete geurtjes droeg. Ik houd er nu nog steeds wel van, maar in mindere mate. Nadat mijn Escada parfum (Cherry in the Air) op was, was ik opzoek naar een frisse, vrouwelijke geur voor overdag. Ik twijfelde veel tussen Versace Bright Crystal en Acqua di Gioia, maar ik ben uiteindelijk dus gegaan voor Acqua di Gioia, omdat het een eau de parfum is en de geur vond ik nét iets lekkerder.

De topnoten van Acqua di Gioia zijn citroen en munt. De hartnoten zijn jasmijn, pioenroos en roze peper. De basisnoten zijn ceder, labdanum en suiker. Het ruikt gewoon lekker fris en clean! Ik durf stiekem te zeggen dat ik deze geur nog jaren ga dragen. Ik heb namelijk drie maanden deze geur niet gedragen, omdat het flesje leeg was - ik had gewoon geen tijd om een nieuwe te halen. Nadat ik het de eerste keer weer opspoot, kwamen er weer allemaal leuke herinneringen naar boven! Ik denk dat dát een signature scent juist 'maakt'.

Hebben jullie een 'signature scent'? Zo ja, laat even weten in de comments welke! Dat vind ik erg leuk om te lezen :-)

Liefs, Cindy

7 reacties:

Anoniem zei

Ik kende dit parfum nog niet, ben best benieuwd! Persoonlijk ben ik echt verliefd op La petite robe noir van Guerlain, liefde voor die geur! Xx

Suze zei

Hmm dit klinkt heerlijk, kende hem nog niet! Mijn geur is Guilty van Gucci, die is zo lekker!

Michaela zei

Zelf heb ik geen signature geur, draag elke dag een andere! Deze lijkt me heerlijk fris, heb er vaak reclames van op tv voorbij zien komen!

Sparks and fairytales. zei

Ik heb hem wel is zien staan maar nooit echt geroken! Klinkt lekker dus ik ga binnenkort is kijken!

Sylvana J zei

Klinkt heerlijk, nu ben ik heel benieuwd!

Larissa Bruin zei

Ziet er goed uit en klinkt goed zoals je het beschrijft,
Check de €100 Zalando Voucher giveaway op mijn blog!
€100 ZALANDO VOUCHER KLIK HIER
xo.
FROM HATS TO HEELS

Svenja Slootweg zei

Lijkt me een heerlijke geur! x

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers