21 maart 2014

FASHION | H&M ORDER


Zoals je ziet, lekker veel kleur! Op de een of andere manier blijf ik alleen maar zwarte items kopen haha. Ik had besloten om een tijdje niets te gaan bestellen bij de H&M, wat ook was gelukt, maar ik zag gister opeens allemaal leuke items die ik moest en zal hebben. Ik vind die zwarte top van mesh materiaal in combinatie met stippen zo leuk! Uiteraard kan een maxi skirt niet ontbreken, dus ik heb een simpele zwarte met split aan de zijkant in mijn winkelmandje gedaan. Ik wil dat combineren met een basic crop top, deze zwarte was maar 4,95! Dat hoedje met leren riempje had ik in Antwerpen al gezien en gepast, maar ik had 'm niet gekocht. Eenmaal thuis had ik zo'n spijt! Gelukkig is 'ie verkrijgbaar in de webshop. Ook kan je niet vroeg genoeg beginnen met sandalen kopen haha. Ik vond deze erg leuk vanwege het slangenprintdessin en gouden hardware aan de enkel. Vanaf vandaag beloof ik dat ik geen zwarte items meer zal kopen.

Liefs, Cindy

10 reacties:

Amy zei

Die rok heb ik vorige week gekocht, heel blij mee! Lijkt me super voor de zomer!

Suze zei

Herkenbaar probleem, ik koop ook bijna alleen maar zwart. Gelukkig is dat in Londen veranderd haha. Wat een mooie lijst zeg! Ik hou echt van de crop top en de sandaaltjes.

Julia van Dooren zei

Herkenbaar! Zwart is gewoon een heerlijke kleur om te combineren. Die sandaaltjes zijn echt super leuk! xo

Kayleigh zei

Ik wil ook zo graag zo'n rok! Ik vind je aankoopjes erg gaaf :-)

Anoniem zei

Leuke dingen! Zwart kan altijd natuurlijk, je kan nooit genoeg zwart hebben haha

Window On My Wardrobe zei

Dat hoedje en die sandaaltjes zijn echt supermooi!

X Sara

Bertine zei

die sandaaltjes zijn mooi!

Svenja zei

Wauw, super leuke items heb je gekocht! <3

Moniek zei

Wat een mooie items heb je besteld! Ik draag zelf weinig zwart dan draag ik het al snel in combinatie met kleur!

Ik heb je ook genomineerd voor de Liebster Award
http://moniekleonie.nl/2014/03/24/liebster-award/

My Huong zei

Mooie look! Dat topje heb ik ook :D

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers