9 maart 2014

FOOD | POPTASI MACARONS


De laatste tijd ben ik opzoek geweest naar nieuwe, leuke blogs. Daardoor kom je vaak dingen tegen waar je nog nooit eerder van hebt gehoord of gezien. Nou, dat had ik dus, soort van. Ik las dus op een blog (sorry, weet niet meer welke) dat je tegenwoordig online macarons kan bestellen bij Poptasi! Poptasi is een patisserie winkel, gevestigd in de Gerard Doustraat in Amsterdam. Ze verkopen daar de lekkerste macarons van heel Nederland (vind ik althans). Ik heb er wel eens macarons gehaald, maar ik wist dus niet dat ze ook een online webshop hadden, dus natuurlijk ging ik meteen een bestelling plaatsen. Nou ja, na veel twijfelen tussen de 26 smaakjes dan, want oh my god, wat was dat moeilijk zeg! Ze verkopen samengestelde doosjes met macarons, maar je kunt ook zelf macarons samenstellen. Je kunt dan kiezen voor een veelvoud van 8 macarons. Ik heb gekozen voor de smaken: Rich Vanilla (2x), Salty Caramel, Limoncello, Gun Powder (groene thee), Chocolate Mint, Peanutbutter en Pistachio. Elke macaron kost 1 euro dus ik kwam uit op 8 euro plus 6,75 euro verzendkosten. Ik had de macarons maandag besteld en ik kreeg het woensdag binnen! De macarons waren erg goed en koel (door het koelelement) verpakt. Daarnaast kreeg je zelfs een persoonlijk kaartje erbij, echt heel leuk! Op het moment van schrijven geniet ik van een heerlijke macaron met een kopje thee. Bij deze zijn de macarons van Poptasi goedgekeurd! :-)

Liefs, Cindy

9 reacties:

Simone Diederich zei

Ohh lekker zeg!

Rachel Kromdijk zei

wat leuk zeg! ook goed verpakt! je zou het bijna niet willen opeten.. liefs x

Anoniem zei

Ziet er lekker uit!

Amy zei

Ohhhh lekker zeg, die macarons!

Keys of Anouk zei

Oeh, wat lekker zeg! Bedankt voor de tip :) xo

Suze zei

Wat leuk zeg, ik heb er laatst wat gekocht bij de Makro. Erg lekker! Goede tip :)

Manouk zei

Ik heb nog nooooooit een macaron geproefd. Shame on me :( Goede tip van je, ik ben toch wel heel benieuwd x

Lana. zei

Jammie, die zien er heel lekker uit! Chocolate Mint en Peanutbutter lijken me wel lekker om te proberen.

fashionadvies zei

Ooohh die zijn zo lekker :D !! ik ga ze zeker ook een keer bestellen of langs de winkel

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers