13 maart 2014

(MINI) SHOPLOG | Primark 13.03


Maandag ging ik alleen naar school voor consult. Ik wilde namelijk thuis alvast een beginnetje maken met het samenvatten van de tentamenstof. Het was pas 11 uur en de zon scheen volop, dus ik wilde nog niet thuis achter mijn bureau op mijn kamertje zitten. Daarom besloot ik om eventjes langs de Primark te gaan, want ja, daar was ik dus al een hele tijd niet geweest.. Not haha! Ik wilde weer die zwarte broek kopen (zo vorige Primark shoplog) want hij zit ZO fijn! Ik draag eigenlijk bijna alleen maar zwarte broeken en het probleem is: ze worden heel snel vaal. Je merkt erg snel bij een zwarte broek dat het begint te slijten en dat vind ik erg jammer! Ik moet daarom el-ke maand sowieso 1 of 2 nieuwe halen. Gelukkig verkopen ze bij de Primark de perfecte mega strakke zwarte broek voor maar 15 euro, dus die heb ik weer opnieuw gekocht. Ik heb verder nog een sjaal gekocht met palmbomenprint (3 euro), een super mooie pastelblauwe trui (12 euro) en of course, geurkaarsjes! Deze waren 2,50 euro en ze ruiken súúúper lekker naar die bekende regenboogijsjes, yummy

Liefs, Cindy

14 reacties:

Simone Diederich zei

Hele mooie trui!

huntergraphy zei

Wauwie alles is super leuk!

Suze zei

Dat met die zwarte broek herken ik. Moet ook maar eens bij de Primark gaan kijken! Die blauwe trui ziet er echt heel mooi uit zeg :)

Amy zei

Die sjaaaal is leuk!

Bertine zei

ik vind je trui mooi!

PrncszTffny zei

die sjaal is zo leukkk!

Axelle zei

die sjaal is echt superleuk, leuke aankoopjes! Er loopt momenteel trouwens een winactie op m'n blog, doe je mee?

Dascha Boonstra zei

Ik ben er vandaag geweest hihi. Die trui is
echt onwijs leuk!!

xoxo
www.its-dash.com

Sharrel zei

Wat een leuke aankoopjes!

x

Elbrich xfashionmeep zei

Love it! Die trui is zo leuk!

Chantal zei

Super leuke aankopen, die trui wil ik nog steeds graag hebben maar sinds het weer de laatste tijd zo mooi is kan ik beter zomer kleding kopen.
Liefs,

Doe jij al mee met mijn give-away? Je kan namelijk een cadeaubon winnen van $30 bij Chicnova:
www.blamethefireworks.com

Carola zei

Die sjaal is leuk!!
Je blog ziet er trouwens ook erg leuk uit! (:

Kim zei

Die kaarsjes heb ik ook gekocht laatst! :) En die trui heb ik heel lang in mijn handen gehad want ik had al heel veel spullen in mijn mandje maar vond hem zo leuk. Alleen was ik bang dat hij heel snel kapot zou gaan aangezien hij vrij los gebreid is. Nu ik hem weer zie heb ik echt spijt, uh-uh..

Liefs,
Kim.

Rosanne Theridiculousfashionblog zei

Oeehh die palmbomensjaal is gaaf! Ik dacht eerst dat het een blouse was, dat zou ook leuk zijn geweest. Xx

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers