28 maart 2014

SHOES | ESPRIT BOOTS

Hallo lieve lezers! Ik ben al een tijdje op zoek naar mooie, basic, zwarte enkellaarsjes met hak. Ik heb er momenteel al eentje (van de Topshop), maar die is helemaal versleten want ik heb 'm al bijna 3 jaar. Ik baal er echt ontzettend van, want het waren echt de perfecte enkellaarsjes. Het model is de bekende pistol boots. Ik vind dat de hak- en schachthoogte heel fijn zijn om op te lopen. Een aantal dagen geleden ging ik opzoek naar nieuwe enkellaarsjes en toen kwam ik uit op de Esprit webshop! Het viel me op dat ze een nieuwe frisse webdesign hadden, dus dat trok gelijk mijn aandacht! Ik houd van een lichte en simpele vormgeving. Naast dat heeft Esprit echt super leuke collectie, maar de schoenen die ik zag waren nog perfecter dan mijn oude Topshop laarsjes.
Zijn ze niet prachtig? Wat ik leuk vind aan deze enkellaarzen is dat hij heel simpel en classy is. Daarnaast vind ik de elastische zijkant en licht glanzende leer super mooi! Ik vind het ook erg fijn dat het een ronde pasvorm heeft. Ik kies niet snel voor schoenen met een puntige neus. Ik heb namelijk best lange voeten voor een persoon die 1.67 m is, dus schoenen met een spitse neus staan me niet. Helaas, want ik vind ze wel erg leuk. Verder zag ik ook dat de enkellaarzen geschikt zijn voor mensen met smalle voeten!Like I've said before, Esprit heeft een erg leuke collectie, dus ik heb ook een selectie gemaakt van items waarmee ik deze laarzen wil combineren! Ik ben verliefd op dit gestreepte topje. Lekker losvallend, simpel en hij heeft een klein gekleurd accentje op de borst. Verder zou ik 'm combineren met simpele jeans en een oversized jas! :-)

Mijn liefde voor zwart, wit en grijs is overduidelijk te zien haha! Wat vinden jullie van deze enkellaarzen?

Liefs, Cindy

11 reacties:

Amy zei

Die schoenen zijn inderdaad heel mooi, maar zo ook die jas!

beautyforgirls zei

Die laarsjes zijn zo leuk.
Liefs, x

Window On My Wardrobe zei

Oh hele mooie laarsjes! Ik moet dringend eens gaan neuzen op de webshop van Esprit, maar ik heb schrik dat er zoveel leuks gaat zijn en m'n bankrekening licht geplunderd gaat worden :D

X Sara

huntergraphy zei

Awesome style

Judith zei

Mooie schoenen! Echt al erg lang geleden dat ik ├╝berhaupt aan Esprit dacht, maar je maakt me toch wel enthousiast om even op hun website te kijken!

Suze zei

Love it, vooral de jas is echt prachtig zeg!

Vintagirie zei

Die laarsjes zijn leuk, mooie hakhoogte!

Anouk zei

De laarsjes zijn erg mooi! Ik kijk nooit bij esprit maar ik ga toch nu echt een kijkje nemen op de website.
Liefs

Dana zei

Ahhh die enkellaarsjes zijn echt prachtig!

Svenja zei

Prachtige schoenen <3

Dascha Boonstra zei

Gave laarsjes :-D

xoxo
www.its-dash.com

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers