7 oktober 2014

BEAUTY | LUSH Tea tree water + Snowfairy showergel


Hello! Maandag had ik een kort schooldagje dus leek het mij een geschikt plan om daarna een aantal kledingstukken en schoenen te retourneren, dat ik laatst had gekocht. Ik koop en bestel alles maar gewoon en als het niet past dan breng ik het weer terug haha! Ik kan er namelijk echt niet tegen als ik iets leuks zie, erover moet nadenken en dat het de volgende dag dan is uitverkocht. Ik heb dat te vaak meegemaakt! Maar goed, ik kon me natuurlijk niet inhouden om langs andere winkeltjes te gaan. Ik was al een tijdje niet meer in de Lush geweest en ik bedacht me dat ik nog een Lush giftcard had! Het viel me echt op dat het Lush personeel zo vriendelijk en behulpzaam is. Daarom heb ik me weer dingen laten aansmeren. Ik ben de Lush uitgelopen met de bekende Tea Tree Water en de Snowfairy showergel.Lush Tea Tree Water is een toner voor de normale tot vette huid. Het schijnt ook erg goed te werken voor een jong 'tienerhuidje' met de nodige pukkeltjes en oneffenheden. Ikzelf heb de laatste tijd daar een beetje last van op mijn voorhoofd, dus ik hoop dat het werkt! De olie heeft reinigende en desinfecterende eigenschappen dus dat moet iets goeds betekenen. Ik ga deze toner gebruiken nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met Micellair water (Garnier) om de laatste restjes make-up/reiniger te verwijderen. Ik ben erg benieuwd! Ik heb de 100 ml versie en die kostte €6,25.

En ja mensen.. Eindelijk heb ik een Snowfairy product bemachtigd! De welbekende Snowfairy producten keren bijna elk jaar terug in de Lush kerstcollectie. En alsof ik niet genoeg douchegels heb, heb ik weer een douchegel gekocht. De douchegel ruikt zoals 'ie eruit ziet, heel erg zoet. Het ruikt naar een mix van kauwgomballen en zoete snoepjes. Love it! Nu wil ik ook de Snowfairy massagebar.. Je had trouwens meerdere versies maar dit was de kleinste.
De douchegel is 100 ml en die kostte €7,45.

Liefs, Cindy

6 reacties:

Rachel Kromdijk zei

tea tree ben ik echt gek op al twee van die grotes er doorheen geslingerd! liefs

Anouk zei

Tea Tree water heb ik ook, zeker een fijn product!

Window On My Wardrobe zei

Beide erg leuke producten. Ik ben erg benieuwd naar de tea tree spray, want ik heb er al veel over gelezen. De Snow Fairy dochegel ziet er ├╝berschattig uit!

X Sara

Marloes zei

AH snowfairy is zo lekker<3! Ik wil hem ook graag nog kopen! Hopelijk kom ik snel bij een Lush!

Rowan - RebelliousyetRomantic zei

Die snow fairy douchegel klinkt heerlijk haha, lekker roze. :)

Rachella - theonlyfashionprincess zei

Klinkt goed!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers