11 oktober 2014

JUST ORDERED: Monki, Boohoo & Sheinside

Bonjour! Het begint steeds kouder te worden dus tijd voor een (gedeeltelijk) nieuwe herfst/winter garderobe. De laatste tijd ben ik trouwens echt helemaal into Monki. Oh my god.. Echt geweldige items hebben ze daar zeg! Elke keer als ik net een bestelling heb geplaatst, zie ik weer allemaal leuke dingen. Bij Boohoo heb ik dat ook. Ze hebben daar zo'n grote knitwear collectie! Allemaal warme en zachte truien en vesten.. Perfect voor de koudere dagen. De beige gemêleerde winterjas komt van Sheinside. Ik zag 'm eerder al bij Zara maar ik vond het net wat te duur voor een 'bij-jas'. Ik ben zó benieuwd naar deze jas! Ik heb 'm expres een maat groter gekocht, aangezien Sheinside items altijd zo klein vallen bij mij. Wat vinden jullie van deze items? ;-)

1. Grijze fedora hoed / 'Pam hat' - Monki
2. Witte cropped knit / 'Orlah Crop Jumper' - Boohoo
3. Witte knitted vest /  'Bibi cardigan' - Monki
4. Grijze trui met turtleneck /  'Ebba sweat' - Monki 
5. Beige oversized jas /  'Apricot long sleeve coat' - Sheinside
6. Zwarte cropped knit / 'Orlah Crop Jumper' - Boohoo

Liefs, Cindy

3 reacties:

Amy zei

Ik moet precies ook eens dringend bij de Monki bestellen, leuke spullen!

The Style Class zei

Wauw mooie aankopen! Prachtige hoed ook!

Tessa Machiels zei

Leuke items! Nummer 1 & 5 zijn mijn favoriet.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers