9 oktober 2014

NEW | SACHA CHUNKY CHELSEA BOOTS


Yes, I've got new booties! Ik heb nieuwe Chelsea boots gekocht. Ik ben er zo ontzettend blij mee. Ik heb me echt rot gezocht naar de perfecte chelsea boots met een chunky platform. Bij de River Island hadden ze ook hele mooie chunky boots, maar ze waren net wat te klein voor mij qua maat. In de webshop van Sacha zag ik allemaal leuke laarsjes en toen viel mijn oog dus op deze schoenen. Ze lijken ontzettend veel op de Dioon enkellaarzen van Vagabond, welke ik echt super gaaf vind. Deze Sacha boots zijn gemaakt van echt leer en ze lopen echt heeeerlijk! Prijskaartje was iets minder maar hey, dan heb je ook echt wat! Een outfit foto volgt nog.. ;-) Wat vinden jullie van deze schoenen?


8 reacties:

Judith Kroes zei

Ik wil ook echt vet graag nog zulke schoenen! Zijn zo tof!

Rebecca zei

Oeh gaaf! Ben erg benieuwd naar een outfit foto met deze boots :)

Rachel Kromdijk zei

ziet er goed uit liefs x

Tessa Machiels zei

Wow die zijn gaaf! Ze zien er ook uit alsof ze heerlijk lopen :)

Saskia zei

Ze zien er super uit en ze lijken mij heerlijk voor de herfst!

Bertine zei

heel mooi! stoer hoor zo een dikke hak!

Nortfhlix NL zei

Stoer, maar toch ook vrouwelijk! En soms moet je jezelf trakteren, hoor!

michellah zei

ze zijn echt prachtig!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers