20 oktober 2014

SHOPLOG | River Island, Bershka, Brandy Melville + PrimarkVrijdag was de laatste 'normale' dag van de herfstvakantie dus besloten mijn zusje en ik om een dagje te gaan shoppen in Amsterdam. We wilden eerst naar Rotterdam gaan, omdat daar de officiële opening was van de nieuwe H&M en Weekday. Dat ging niet meer door omdat dat een hele rit is voor ons! Maar goed, ik heb niet veel gekocht maar ik ben wel heel blij met de items die ik wél heb gekocht.We gingen eerst langs de Primark, omdat ik iets moest retourneren. En stiekem wilde ik ook even bij de pyjama's kijken.. Ik vind de pyjama en 'comfi clothes' collectie van Primark altijd zo leuk! Hoewel ik geen pyjama heb gekocht, heb ik wel twee heerlijke geurkaarsen gehaald. De geur Vanilla Cream and Coconut (lekkerste combi ever!) en Sweet Pineapples and Ginger. (Sieraden zijn van Bershka en Brandy)
Ik had nog een giftcard van de River Island, omdat ik ooit wat retour heb gebracht, wat ik via de webshop had besteld. Ik zocht eigenlijk naar dikke en warme vesten, maar ik kon helaas niets vinden, dat echt leuk was. Na vijf rondjes door de winkel te hebben gelopen, kwam ik een mooie zwarte blazer tegen. De blazer valt een beetje los en heeft een 'ribbed' patroon, wat het extra bijzonder maakt. 
Toen ik de Bershka binnenliep, vielen mijn ogen gelijk op de mooiste furry coat ever! Serieus, dit is echt een super mooie grijs/lichtroze kleur en het materiaal is zó fijn. Er hing nog maar eentje in mijn maat, dus ik was toen heel erg blij haha! Verder heb ik nog simpele zilveren ringen gekocht. De laatste tijd vind ik zulke ringen echt zo gaaf. Het maakt je outfit helemaal af!


Als laatst heb ik ook een aantal dingen gekocht bij de Brandy Melville. Ik was eigenlijk helemaal niet van plan om iets te kopen daar, maar mijn zusje wilde heel graag even een kijkje nemen en toen.. Ja.. Toen zag ik ook allemaal leuke dingen die ik gewoon MOEST hebben. Herkennen jullie dit ook? Ik heb een oversized vest gekocht in het lichtgrijs. Mijn zusje heeft 'm in het crème gekocht dus kunnen we lekker afwisselen haha. Verder heb ik ook nog een simpele witte top gekocht met de tekst 'C'est la vie' erop. Ik heb zelf al twee witte tops met teksten maar die teksten zijn best egoïstisch haha. De bekende 'Celine me alone' en 'You can't sit with us' shirts. Daarom dacht ik, laat ik maar 's gaan voor een vriendelijke tekst. Brandy heeft ook altijd heel leuke sieraden, dus ik heb ook twee ringen gekocht.

Wat vinden jullie van deze items? :-)

Liefs, Cindy

16 reacties:

Amy zei

Dat vest van Brandy Melville is mooooi!

Tessa Machiels zei

Oh wat een leuke producten! Dat furry vest is zo mooi!

Janne zei

Gave producten heb je gekocht! Vind het vest van de brandy mooi :)

Nortfhlix NL zei

Dat vest vind ik ook super!

Roos' notes | Roos zei

Zulke leuke items, vooral die blazer, wauw! X

Claudine zei

Leuke blazer en fury coat! Ik ben fan ^^

Suze zei

Wat een prachtige aankopen zeg, leuk!

Marijke (marykejane) zei

Mooie items wauw !

Femke | Younique zei

Ooo, dat jasje lijkt me heerlijk! En wat een mooie ringen :-)

Bertine zei

Je hebt leuke dingen gekocht! vooral je furry coat!

Desiree zei

Hele gave items heb je gekocht!

Merel zei

Wauw, super leuke dingen !
Die cocos en vanille geurkaas ruikt zó lekker inderdaad, ik had 'm ook meteen gekocht haha.

Rachel Kromdijk zei

och zo'n muis grijze jas wilde ik ook nog scoren! deze is qua formaat en vorm perfect liefs

beautyforgirls zei

Wat een leuke items heb je geshopt.
Liefs, xxx

DramaQueen zei

Die jass! WAUW! Mooie dingen heb je gekocht :) X

Shanna Notte zei

Wat een leuke dingen en je hebt het mooi op de foto gezet!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers