4 november 2014

FIVE FAVOURITES | BEAUTY PRODUCTS


Brrr.. De herfst is nu toch echt begonnen! Ik vind de herfst wel een leuk seizoen omdat de feestdagen dichterbij komen en ik ben jarig in de herfst (jippie!). 's Avonds vind ik het heerlijk als de regen tegen mijn raam tikt. Lekker onder mijn dekentje met een warm kopje thee en een goede serie. Ja, dat zijn de fijne dingen aan de herfst vind ik! Nou, omdat ik nu toch al binnen zit en niet naar buiten kan/wil, vond ik het wel een goede gelegenheid om eventjes tijd te besteden aan mijn blog. Bij deze dus een Five Favourites, de beauty variant.


1. Make-up table - Opmaken wordt nog leuker aan een mooie make-up tafel. Ik heb deze tafel gekregen van mijn ouders voor mijn verjaardag en ben er zo ontzettend blij mee! Ik wilde namelijk al heel lang een witte make-up tafel :-)


2. MAC 'Velvet Teddy' lipstick - De Kylie Jenner lips kleur. Het is een donkere matte nude lipstick, die heel lang op je lippen blijft zitten. Ik denk dat iedereen deze kleur kan hebben, vooral mensen met een pale skin. Ik ben super blij met deze lipstick. Oh en het is m'n eerste lipstick van Mac, yay!


3. Zoeva rosé gouden set (make-up kwasten) - OMG! Dit is serieus mijn beste aankoop en investering ooit. De kwasten zijn zo fijn en zacht. Ik gebruik ze allemaal!


4. Embryolisse dagcrème - Dit is mijn favoriete dagcrème. De crème wordt door veel visagisten gebruikt op modellen. Het maakt me gezicht heel zacht en ik merk gelijk aan mijn huid dat het minder wordt, als ik het niet gebruik.


5. Naked 3 palette - My all time favourite palette. Ik raad deze palette iedereen aan. Serieus, ik denk dat deze kleuren elk huidtype wel zou staan. De pigmentatie is geweldig en je doet er echt lang mee! Zelfs het kwastje is van goede kwaliteit, die gebruik ik altijd om oogschaduw aan te brengen.

Wat is jullie beauty favoriet op dit moment?

Liefs, Cindy

3 reacties:

Suze zei

Wat een mooie kaptafel! Ik heb zelf ook zo'n tafel en vind hem heel fijn :)

Marlissa zei

Hele mooie top 5! Je make-up tafell is prachtig

laura Isabelle zei

Oh de zoeva set , ben er ook iedere dag weer super blij mee :)

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers