30 november 2014

VIDEO | COLLECTIVE HAUL: ACTION, XENOS, HEMA ETC.


Hoi allemaal! Daar ben ik weer met een nieuwe video! Ik probeer elke week één video te plaatsen op mijn YouTube-kanaal. Dit keer heb ik een collective haul voor jullie. Ik heb namelijk de afgelopen maand leuke items gekocht bij winkels zoals, Action, Xenos, Hema, Primark.. Het zijn niet echt fashion items, maar meer lifestyle artikelen. Als jullie benieuwd zijn naar mijn aankoopjes, bekijk dan mijn nieuwe video! :-)


Yours Truly, Cindy

1 reacties:

Tessa Machiels zei

leuke spulletjes allemaal! Het resultaat van het tableau ving ik erg mooi, rose goud staat er goed bij.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers