27 november 2014

VIDEO | MY WEEK IN OUTFITS / FALL EDITION

Hi lovelies! Sorry voor deze late post, maar ik was het simpelweg vergeten om dit filmpje ook te vermelden op mijn blog.. Ik heb laatst een video gemaakt over mijn outfits van de week (maandag t/m vrijdag). Ik was die week niet heel vaak weggeweest, omdat veel lessen op school uitvielen. En sorry voor de wiebelige camerabeelden haha! Ik kan begrijpen dat het voor sommigen irritant is, maar ik heb nog geen statief. Ik heb wel al een statief besteld op Ebay, maar Ebay kennende duurt het echt langer dan een maand voordat ik het ontvang. Maar goed, hopelijk vinden jullie dit een leuk filmpje! Onder de video in de omschrijving heb ik de outfit details staan. Laat me even weten welke outfit jullie het leukst vonden en of ik meer van dit soort filmpjes moet maken. Vergeet niet te abonneren als je meer filmpjes van mij wil zien! :)


Yours Truly, Cindy

4 reacties:

Anoniem zei

Superleuke outfits! Love your style!!

X

Tessa Machiels zei

Leuk filmpje! Je hebt een stoere stijl, I like! :)

laura Isabelle zei

Heel erg leuk :)

Myrthe I zei

Leuk filmpje! Ik vond de eerste mooi, lekker casual maar toch een beetje chic :)
X

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers