15 november 2014

VIDEO | Shoplog Primark Rotterdam & Zaandam 2014


Helloo!  Ik heb gister mijn allereerste video ever op Youtube geplaatst.. Ik heb een Primark shoplog opgenomen, want ik ging afgelopen week naar de Primark in Rotterdam en Zaandam. Ik zocht namelijk naar leuke dingetjes voor in mijn kamer en pyjama spullen. Ik heb in de Primark van Rotterdam niet erg veel kunnen vinden, want het was zo druk en chaotisch dat ik zo snel mogelijk weer weg wilde. De Primark in Zaandam blijft toch de meest geordende Primark, vind ik. Ik heb niet echt kleding of sieraden geshopt, want ik zag niet echt veel leuks. Wel heb ik pyjama spullen en (heel) veel geurkaarsen kunnen scoren. Ben je benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? In dit filmpje hieronder laat ik mijn aankopen zien! Enjoy!


Ik ben van plan om meer filmpjes om te nemen, dus abonneer op mijn kanaal (het is gratis ;-)). Wat je ongeveer kunt verwachten: meer shoplogs (i love shoplogs), beauty en fashion videos, diy's en nog veel meer. Laat me even in de reacties weten wat jullie altijd leuk vinden om te kijken ;-)

Mijn YouTube-kanaal: YoursTrulyCindy

Yours Truly, Cindy 

3 reacties:

Vanessa zei

Leuk filmpje Cindy, ik zou niet verwachten dat dit je eerste filmpje is, je bent heel spontaan! Leuk dat je naar de Primark bent geweest. Ik vind je pyjamabroeken, sweater en fluffy sloefen heel schattig. De geurkaarsen zijn heerlijk!

Giientjeee zei

Wat een leuk filmpje en wat een leuke dingen!
Ik vind je grijze vest en de kaarsjes zo leuk!!

x
www.giientjeee.blogspot.nl

Marlayne Vermeulen zei

Leuke aankoopjes!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers