17 december 2014

VIDEO | CHRISTMAS ROOM DECORATIONS + 6X DIY


Hello lovelies! ♥ Afgelopen zaterdag heb ik een nieuwe video op mijn YouTube-kanaal gezet. Dit keer is het een kerstvideo, waar ik de kerst decoratie in mijn kamer laat zien met 6 DIY's. Het zijn heel simpele DIY's en erg leuk voor de feestdagen. Alle artikelen voor de DIY's komen van de Action trouwens. Ik moet eerlijk bekennen dat dit filmpje maken en voorbereiden toch langer duurder dan verwacht haha! Ik was hier ruim twee weken mee bezig.. Ik had ook nog een intro en outro opgenomen, maar ik was vergeten de helderheid van de camera omlaag te doen dus ik was helemaal overbelicht. Heel jammer, maar dat zit er dus niet in! Maar goed, de video staat erop dus ben je benieuwd naar mijn kerst decoratie en kamer? Bekijk dan de kerstvideo hieronder :-)


Yours truly, Cindy ♥

0 reacties:

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers