4 december 2014

WISHLIST | H&M HOME ITEMS

Jep, ik heb weer een wishlist voor jullie. Ik ben echt gek op woonaccessoires en decoratie, vooral voor in mijn kamer. Daarom kijk ik regelmatig op websites, zoals H&M Home en Zara Home. Ik ga ook graag langs bij winkels, zoals de Action, Xenos en Hema. Afgelopen week keek ik weer is de collectie van H&M Home en er zitten zoveel leuke (kerst) items erbij! Natuurlijk kunnen koperkleurige items niet ontbreken, de trend van het najaar! Ik wil echt alles hebben.. Ik heb daarom voor jullie mijn wishlist samengesteld, dus als jullie benieuwd zijn naar mijn favorieten, kijk dan even hieronder :-)

1. Witte fluffy plaid
2. Gun metal kleurige pailetten kussen
3. 'Enjoy the simpel things in life'-kussen
4. Koperen kaarsenhouder
5. Koperen kaars
6. Zilveren bewaardoos
7. Witte thee- /koffiemok
8. Marmerenschaal (voor bv. sieraden)
9. Koperen bewaarmand

Yours Truly, Cindy

2 reacties:

Marlissa zei

H&M en Zara hebben altijd hele leuke dingen inderdaad!

Nicole zei

I LOVE H&M! Zelfs de home collectie, ik wil alles.. haha!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers