23 februari 2015

TIP | PHOTO FRAME QUOTES


Jeetje, het is alweer een tijdje geleden dat ik een blogpost heb geschreven. Ik houd me namelijk op dit moment meer bezig met Youtube en Instagram. Maar goed, het is nu vakantie (voor mij althans, yay!) en ik had wel zin om iets te schrijven. Toen bedacht ik me dus dat ik nog niet aan jullie hebt laten zien waar ik mijn fotolijsten met quotes vandaan heb. Je ziet ze namelijk soms langskomen op mijn Instagram. De quotes/afbeeldingen komen gewoon van Pinterest! Daar haal ik trouwens ook mijn meeste inspiratie vandaan als het gaat om, interieur, food, fashion en gift ideas (ja, daar ben ik vreselijk slecht in haha!). De photo frames met quotes staan erg leuk in je huis of kamer. Je kunt ze ook makkelijk vervangen voor nieuwe (festive) quotes/afbeeldingen, bv. kerst. Ze zijn wel allemaal zwart/wit, maar ik houd daar gewoon van. Lekker clean en simpel! Mijn fotolijsten komen trouwens van de Action. Daar hebben ze heel veel verschillende kleuren en maten voor een leuk prijsje. Hieronder vindt je een aantal quotes die ik op dit moment erg leuk vind! Als je erop klikt, worden ze groter en dan kun je ze opslaan. ;-)Yours truly, Cindy 

3 reacties:

Femke | Younique zei

Ooo, dit is echt een ontzettend goede tip! Zelf heb ik ook een aantal ingelijste quotes in mijn kamer en dit staat zó leuk.

Angela zei

Ik ga samenwonen en dan wil ik ook zoiets aan de muur!

Anoniem zei

Wauw wat leuk!
Ook handig dat de plaatjes erbij staan. Ik ga dit zeker zelf ook een keer maken!

xxx Sophie

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers