23 februari 2015

VIDEO | WINTER LOOKBOOK


Hello lovelies! Ik kwam er net achter dat ik vergeten was hier een linkje te plaatsen naar mijn 'Winter Lookbook'-video. Het is al een aantal weken geleden dat ik deze video heb gemaakt, maar ik vind het ook wel leuk om de link op mijn blog te plaatsen, dus bij deze.. Er komt trouwens deze week twee video's dus vergeet niet te abonneren op mijn kanaal! Het is mijn eerste (test) vlog waar ik onder andere laat zien hoe ik bagels maak. Verder komt er ook nog een 'Easy Breakfast Ideas' video, waar ik nu mee bezig ben. So stay tuned! :-)


Yours truly, Cindy ♥

1 reacties:

Lianne zei

Ik kijk uit naar je videos van de week!

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers