3 april 2015

BEAUTY | BENEFIT HOOLA BRONZER REVIEWOMG! Ik heb eindelijk de Benefit Hoola bronzer in mijn bezit! Ik was al een tijdje op zoek naar een nieuwe bronzer, aangezien mijn Rimmel bronzer bijna op was. Ook wilde ik een bronzer hebben, die niet te oranje is, want ik vind het wel leuk om overal op mijn gezicht bronzer aan te brengen. Na wat gezocht te hebben op internet, kwam ik uit op twee bronzers: de Too Faced Chocolate Soleil bronzer en de Benefit Hoola bronzer. Ik wilde liever de bronzer van Too Faced, maar die was overal uitverkocht en ik had niet erg veel zin om 10 euro aan verzendkosten te betalen bij Sephora. Daarom heb ik gekozen voor de Benefit Hoola bronzer! Ik ben blij dat ik hiervoor heb gekozen, want ik ben nu al helemaal obsessed. Tijd dus voor een review!


De verpakking van de bronzer ziet er heel leuk uit! Als je de bronzer openmaakt, zie je dat er een klein spiegeltje in zit. Verder komt de Hoola bronzer ook met een 'shader brush', waarmee je de bronzer kan aanbrengen. Handig als je het wilt meenemen in je tas! Ik heb de kwast getest maar ik vind 'm niet super fijn, omdat de haartjes vrij hard zijn. Ik gebruik liever de Real Techniques blush brush om de bronzer aan te brengen. Met deze kwast vind ik dat je de kleur makkelijk kan opbouwen.


De Benefit Hoola bronzer is een matte bronzer, wat ik zelf helemaal geweldig vind. Ik houd niet van glitterige bronzers en blushes, want ik gebruik al een highlighter en anders wordt het net iets te veel. De kleur van de bronzer is bruin-oranje, maar zeker niet te oranje. Ik vind de kleur heel mooi, want je kunt hier goed mee shapen, maar je kunt ook een mooie sunkissed look mee creĆ«ren.


In de foto hierboven heb ik de bronzer op! I LOVE IT! Ik vind de Benefit Hoola bronzer een top product en ik zou het zeker weer opnieuw kopen. Ik heb de bronzer besteld op de website van Douglas. De Benefit Hoola bronzer kost €33,- euro. Hij is wel duur (vind ik), maar het is zeker je geld waard! Als je op zoek bent naar een mooie matte bronzer, die niet te oranje is, dan raad ik je deze bronzer echt aan.

Hebben jullie al de Benefit Hoola bronzer geprobeerd? Wat is jullie favoriete bronzer? :-)

Yours truly, Cindy 

6 reacties:

Maika zei

Love this bronzer! Beste investering ooit! <3

Ismay zei

Benefit is zo'n ontzettend fijn merk! Heb er zelf ook een aantal producten van. Stuk voor stuk ontzettend fijn :)

Quinty Schoot zei

Ik vind het een prachtige kleur!

Carmen S zei

Waauw, prachtige bronzer!

Rachel Kromdijk zei

ziet er goed uit deze contouring blush moet ik ook echt hebben!

Annelies DP zei

Deze staat je echt super! Very pretty! Liefs

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers