4 april 2015

FASHION | TOPSHOP WISHLIST


Sinds de Topshop in Amsterdam is geopend, kijk ik veel vaker op de website van Topshop om te zien wat de nieuwe collecties zijn. Ik vind de kleding van Topshop echt heel leuk en ik zou het liefst alles willen hebben. Ik heb laatst weer even gekeken in de webshop en deze vijf artikelen zou wel een mooie aanvulling zijn in mijn kledingcollectie. 

Je zag de bomber jacket al halverwege 2014 voorbij komen, maar de bomber jacket is echt dé musthave jacket van 2015. Ik zag deze mooie navy kleurige gevoerde jas en ik wil 'm zo graag hebben! Het model is echt perfect. Ook mag de crop top met dunne bandjes niet ontbreken in mijn kledingkast. De denim blouse had ik in de winkel gepast, maar niet gekocht omdat hij net te groot was voor mij en de andere maten waren uitverkocht. Nu zag ik de blouse weer op de webshop, dus ik moet het hebben! Echt een mooie basic denim blouse. En voor dit voorjaar, wil ik een witte broek (met knee cuts). Dit is de witte Joni jeans. En als je mijn video's kijkt, weet je dat ik hou van de Joni jeans. Ik heb twee zwarte en één donkergrijze broek met knee cuts en ze zijn echt super. Ik vind het fijn dat het high waisted is en de stof is mega stretchy, maar de stof lubbert niet uit. Tot slot, deze prachtige mom-jeans! Best veel bloggers hebben deze broek al, maar dat weerhoudt mij er niet van om deze broek ook te kopen haha! Ik vind het leuk dat het ripped knees heeft en 
de kleur vind ik heel mooi.

Wat is jullie favoriet?

Yours truly, Cindy 

6 reacties:

Loïs zei

De spijkerblouse, al is die bomber jacket ook heel leuk!

xoxo
www.loisblog.com

Carmen S zei

Heel erg gave items! Die bomber jacket is zo gaaf, zelfde als de mom jeans!

Nobody Knows Liv zei

Die top is super cute!

robin zei

i looove topshop! leuke wishlist :)

DramaQueen zei

Die grijze croptop is mooi! X

Chahrazad zei

Leuke items. Vooral nummertje 5.

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers