13 april 2015

MY WEEK IN PHOTOS


Hoi allemaal!  Vandaag heb ik een 'my week in photos' voor jullie. Ik heb al heel lang niet meer zoiets gedaan en het leek me wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik vorige week allemaal heb gedaan. De week was niet zo bijzonder. Ik zat in mijn tweede week van mijn tentamenweken, die trouwens altijd twee weken duurt. Ik had maar één tentamen en een Duits mondeling, dus het voelde voor mij echt als een vakantie. Ik ben nog naar de Food Market geweest in mijn stad en ik ben ein-de-lijk in het bezit van de MAC Faux! Verder heb ik vorige week veel lekkers gegeten, dus kijk vooral verder :-)


Op Tweede Paasdag ben ik met mijn zusje naar de eerste Hoornsche Foodmarket geweest. Ik houd echt van eten dus ik verwachtte er veel van, alleen het viel een beetje tegen. Er waren maar een aantal foodkraampjes en daar stonden al mega lange wachtrijen voor. Ik heb alleen een smoothie gekocht. Thuis aangekomen had ik zin in mijn favoriete Tony's Chocolonely reep, de karamel met zeezout variant. Als je dit nog nooit hebt gegeten, dan mis je echt wat in je leven. Serieus, dit is the best thing ever!


Dinsdag lag er iets leuks op mijn deurmat. Ik ben al jaren een Douglas card member en dan spaar je dus voor Beauties. Als je 1000 beauties heb gespaard, dan krijg je een tegoedbon van €5 euro. Het moment was eindelijk daar! Ik had 1000 beauties gespaard en ik wist waaraan ik het ging uitgeven: de MAC 'Faux'. Ik wilde deze al een tijdje hebben want hij is ZO mooi! In de avond heb ik een lekkere monchou taart gemaakt, want ik had weer zin in wat zoets. I love monchou 


Woensdag had ik het tentamen Handelsrecht. Ik vind recht heel interessant, maar deze stof over overeenkomsten en verdragen was zo saai. Ik kwam er echt niet doorheen. Gelukkig was het een open boek toets, dus ik had al mijn (gekopieerde) literatuur meegenomen. Ik had op de terugweg naar huis nog even boodschappen gedaan en ik had een stuk spekkoek gekocht. Ik heb nog nooit spekkoek gegeten of geproefd dus ik was wel benieuwd. Het smaakt heel erg naar ei en pannenkoeken haha! Ik vind het opzich wel lekker, maar ik zou het niet opnieuw kopen. 


Woensdag was ik vrij dus ik kon lekker uitgebreid ontbijten. Ik had heel lang al geen thee met melk gedronken en opeens had ik er zin, dus ik heb een kopje thee met melk gemaakt. Ik gebruik altijd gecondenseerde melk hiervoor. Super lekker met een stroopwafel erbij! Ik ging in de middag even richting de stad, want ik moest een aantal dingen halen en dit was mijn outfit!


Donderdag hield ik een grote schoonmaak in mijn kamer. Ik ben echt een opruimfreak, maar ik ben te lui om dingen schoon te maken, maar de dikke laag stof op mijn kast en bureau kon echt niet meer. Ik heb ook een aantal dingen opnieuw ingedeeld in mijn kastje van de Ikea en ik ging voor het zwart-wit thema (hoe verrassend)! Ik wilde een nieuwe foto plaatsen op Instagram en toen wilde Nina ook op de foto haha.


Vrijdag heb ik als ontbijt een getoast broodje gegeten met kipfilet en avocado. My favourite! Ik drink altijd een kopje groene thee erbij. Dit keer had ik ook zin in een glas Fristi, yum! Ik had een gestreepte croptop met turtleneck bij River Island gekocht voor maar €10 euro. Dit is een outfit met de croptop.


In het weekend heb ik niet veel bijzonders gedaan. Ik ging zaterdag lekker winkelen met mijn moeder in de stad. Het was best frisjes buiten, dus ik had lekker mijn furry coat aan met mijn nieuwe 'leather look' broek van Boohoo. Zondag had mijn moeder mango sticky rice gemaakt, want ik had daar echt mega veel zin in. Ze had nog geraspte kokos door het kleefrijst heen gedaan, dus het was nog lekkerder! I loooove mango sticky rice! 

Dit was dan mijn week in foto's. Hopelijk vonden jullie het leuk om het te lezen/zien ;-)

Yours truly, Cindy 

3 reacties:

Nobody Knows Liv zei

Hele leuke foto's!

Lauren zei

Hi Cindy,
eigenlijk jammer dat deze post geen reacties heeft, want ik vind het echt een heel leuk artikel. Ik vind je kledingstijl trouwens echt heel leuk, ik draag zelf ook graag zwart-wit en ik kijk vaak even tussen je foto's op instagram om "inspiratie" op te doen, haha. Stiekem ben ik een beetje fan van je ;)
Schrijf snel weer wat op je blog!

X Lauren

Imke Db zei

Wat een prachtige foto's allemaal! Je hebt echt zo'n leuke stijl, ben je meteen beginnen volgen op GFC en Instagram! Die MAC Faux staat bij mij ook hoog op de wishlist ;)

XO Imke // www.pastellics.com

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers