2 april 2015

VIDEO | BREAKFAST IDEAS & SHOPLOG

Hello lovelies! Ik heb ongeveer twee weken geleden twee nieuwe video's geplaatst. Maar as usual, vergeet ik het ook op mijn blog te plaatsen. Maar bij deze dus de video's. In mijn 'Breakfast Ideas' video laat ik vier ontbijt ideetjes zien die je makkelijk zelf kan maken. Ik heb ook een shoplog video gemaakt, want ik was een tijdje terug in Amsterdam met mijn zusje om lekker te gaan winkelen. Ik heb natuurlijk ook het een en ander gekocht en het leek me wel leuk om aan jullie te laten zien wat ik had gekocht. Ben je benieuwd ernaar? Bekijk de video's dan zeker! :-)Yours truly, Cindy ♥

3 reacties:

Nobody Knows Liv zei

Die breakfast ideas gaan zeker van pas komen!

The Donut Girl zei

Die bagel ziet er zo lekker uit :o

DramaQueen zei

Wat een leuke video's! Ik vind vooral je shoplog leuk :) X

♥ About me ♥Hi babes! ♥ This is my personal blog, where you can find posts related to fashion, lifestyle and travel.

I also love to make videos, so please check out my Youtube channel: YoursTrulyCindy. Enjoy! ♥

Lots of love, Cindy

E-mail: yourstrulycindy@gmail.com

Instagram: @cindyngn

Bloglovin'

Follow La mode de Cindy

Followers